x تبلیغات
drfit

چه نکاتی را باید درهنگام طراحی اپلیکیشن در نظر بگیرید؟

 طراحی اپلیکیشن جزء جدایی ناپذیر دنیای فناوری و اینترنت شده است. بیش از نیمی از کاربران اینترنت از دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند . این تعداد هر روز رو به افزایش است. برنامه‌های کاربردی ممکن است هرگز به طور کامل جایگزین وب سایت‌ها نشوند. حتی اگر یک وب سایت عالی دارید، به زودی به اپلیکیشن برای کسب و کارتان نیاز خواهید داشت. البته طراحی نرم افزار موبایل چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد.

همچنین ببینید: برترین شرکت طراحی اپلیکیشن در ایران

برای طراحی اپلیکیشن موبایل دو گزینه وجود دارد. اولین راه این است که اگر توانایی برنامه نویسی اپلیکیشن را دارید؛ خودتان اپلیکیشن مورد نظرتان را طراحی نمایید. گزینه دومی که برای طراحی اپ موبایل پیش روی شما است استفاده از شرکت طراحی اپلیکیشن است. چه خودتان بخواهید اپ تان را طراحی کنید یا اینکه به دست طراحان اپلیکیشن بسپارید باید نکاتی را در نظر گرفت. چیدن عناصر در اپلیکیشن مانند یک معامله بزرگ برای مشتریانی است که به آن وارد می شوند. این مقاله به دنبال یافتن نکاتی است که باید در حین طراحی برنامه در نظر بگیرید.  

لوگو به اندازه ای که شما فکر می کنید مهم نیست

فضا را روی لوگوی عظیم در برنامه خود تلف نکنید. همانطور که می‌دانیم اندازه صفحه موبایل بسیار کوچک است، اندازه لوگوی بزرگ می‌تواند چینش عناصر را خراب کند. اندازه لوگو را تا حد امکان کوچک انتخاب کنید. همچنین می‌توانید یک نسخه کوچک‌تر از آرم وب سایت خود برای برنامه موبایل خود بسازید. پیشنهاد می‌شود تنها از لوگو در صفحه اول برنامه استفاده کنید. نیازی نیست افراد از هر صفحه ای که بازدید می کنند با لوگوی شما روبرو شوند.

استفاده از المان‌ها به طور مرتب و منظم

اگر صفحه اپ را با یک دکمه نارنجی شروع می کنید، با یک دکمه نارنجی هم باید تمام کنید. دکمه‌های اپلیکیشن شما، رنگ‌ها، فونت‌ها، فاصله‌گذاری و گرافیک باید در سراسر برنامه سازگار باشند و ترجیحا ًبا وب سایت شما نیز ارتباط داشته باشند. طراحی برنامه شما باید متقارن بوده تا برای کاربران جذاب باشد. از یک طرح ساده و گویا استفاده کنید تا بتوانید طراحی واضح و روشنی ایجاد نمایید.

فضای سفید را فراموش نکنید

کاربران موبایل صفحه‌ نمایش کوچکی دارند، اگر محتوا و عناصر زیادی در برنامه موبایل خود قرار دهید، همه چیز را درهم می‌ریزد و صفحه شما را آشفته می‌کند. طراحی برنامه کاربردی خود را ساده نگه دارید و آیتم‌های مهم را با مقدار زیادی فضای سفید احاطه کنید تا جلب توجه کند و کاربر را به خود جذب نماید. در غیر اینصورت مخاطب برای کلیک بر روی آن به زحمت می افتد و ممکن است برنامه را ترک کند. نباید اشیا را درهم بگذارید، تا جایی که امکان دارد فضای سفید بیشتری استفاده کنید و طراحی خود را ساده نگه دارید.

از خلاقیت برای مزیت رقابتی خود استفاده کنید

میلیون‌ها برنامه در بازار وجود دارد که چیزهای مشابه و یا حتی یکسان ارائه می‌دهند. تمرکز شما باید بر روی چیزی باشد که برنامه شما را از بقیه متمایز می‌کند. چه چیزی شما را خاص می‌کند؟ اگر می‌توانید از خلاقیت، برای پیدا کردن چیزهای جدید برای ارائه به مشتریان استفاده کنید. شما باید کمی تحقیقات بازار انجام دهید تا بفهمید چه چیزی در حال حاضر وجود دارد و چه شکافی ممکن است در بازار فعلی وجود داشته باشد. برای پر کردن این شکاف، راهی را پیدا کنید که بین کاربران محبوبیت داشته باشد. داشتن یک کسب ‌و کار دیجیتالی نگرانی هایی را به دنبال دارد. زیرا رقابت بسیار بالا است و برای شما بسیار مهم است که برنامه موبایل خود را در سطح بالاتری از رقبا نگه دارید. ببینید چه چیزی برنامه موبایل شما را منحصر به فرد می‌کند، در غیر این صورت، اگر شما در حال ارائه چیزی هستید که میلیون ‌ها برنامه دیگر ارائه می‌دهند، در میان جمعیت گم خواهید شد.

 

شرایط عمومی طرح تعویض خودرو فرسوده ایران خودرو

 شرایط عمومی برای برخورداری از طرح تعویض خودرو فرسوده در کمپانی ایران خودرو، به شرح زیر است:

برای ثبت نام خودرو فرسوده متقاضی باید مالک خودروی فرسوده باشد.

مدل خودروی فرسوده باید حداقل مربوط به سال ۱۳۸۵ یا قبل از آن باشد.

از آخرین خرید خودرو توسط متقاضی از شرکت‌های خودروسازی داخلی، حداقل ۴۸ ماه، معادل ۴ سال، گذشته باشد.

متقاضی باید در حساب وکالتی خود، مبلغی را به عنوان پیش پرداخت بلوکه کند.

مراحل ثبت نام

مراحل ثبت نام، به شرح زیر است:

  • مراجعه به سامانه فروش اینترنتی ایران خودرو (ikco.ir)
  • انتخاب طرح تعویض خودرو فرسوده
  • تکمیل اطلاعات و مدارک مورد نیاز
  • واریز پیش پرداخت
  • شرکت در طرح

طرح جایگزینی خودروهای فرسوده سایپا

جدیدترین خبر: شرکت سایپا طرح پیش فروش محصولات خود در قالب طرح جایگزینی خودروهای فرسوده را از ۱۹ تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ برای متقاضیانی که قبلاً در بهمن ۱۴۰۲ ثبت نام کرده و اطلاعاتشان به ستاد نوسازی ناوگان ارسال شده است، آغاز کرده است.
متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت سایپا و طی مراحل ثبت نام، از بین خودروهای اطلس، شاهین اتوماتیک و کوییک GXR-L یکی را انتخاب و پیش پرداخت آن را واریز کنند. تحویل خودروها در مهرماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

توجه داشته باشید که متقاضیان موظف هستند تا یک ماه قبل از موعد تحویل، فرآیند اسقاط خودرو فرسوده خود را تکمیل و مدارک لازم را ارائه کنند. در غیر این صورت، ثبت نام آنها باطل و وجه پرداختی بدون سود برگشت داده خواهد شد.

نحوه جایگزینی خودرو فرسوده در سایت سایپا

متقاضیانی که قصد شرکت در طرح فرسوده سایپا دارند، باید برایبه آدرس saipa.iranecar.com مراجعه نموده و مطابق با شرایطی که در بالا نیز گفته شد، مراحل ثبت نام خودرو را تکمیل کنند. بدیهی است که در هر مرحله فراخوان خودرو فرسوده سایپا، امکان ثبت نام فراهم خواهد شد. مدارک لازم برای ثبت نام در این طرح نیز شامل سند مالکیت خودروی فرسوده، برگ سبز خودرو فرسوده، گواهینامه رانندگی و کد ملی مالک و متقاضی، هستند. به علاوه قیمت تحویل خودرو فرسوده، بستگی به نوع و مدل خودرو، خواهد داشت. به طور مثال قیمت اسقاط خودرو پیکان ۱۴۰۲؛ با قیمت اسقاط خودرو پراید ۱۴۰۲؛ متفاوت است.

چرا کابینت آماده یا پیش ساخته نخریم؟

 کابینت آماده یا کابینت پیش ساخته از جمله راهکارهایی می باشد که بسیاری از افراد برای کاهش هزینه های ساختمان و انجام سریع پروژه های دکوراسیون داخلی انتخاب می کنند. شاید در نگاه اول خرید این گونه کابینت ها مشکلی به همراه نداشته باشد، اما به مرور تفاوت های آن با کابینت سفارشی آشپزخانه دیده میشود و در بسیاری از مواقع چاره ای جز تعویض کابینت و صرف هزینه‌های زیاد وجود ندارد. ایران ام دی اف؛ تولید کننده انواع کابینت مدرن و کلاسیک در ادامه به این سوال پاسخ می دهد که چرا نباید کابینت آماده یا پیش ساخته بخریم؟

کابینت آماده یا پیش ساخته چیست؟

با کمی جستجو در سایت های مختلف یا در مغازه ها و فروشگاه های عرضه کابینت، با تنوع بسیار بالایی از آنها مواجه میشویم و بدون شک با دو اصطلاح کابینت سفارشی و آماده برخورد خواهید داشت. تفاوت این دو کابینت در نحوه سفارش و طراحی و ساخت آنها می باشد. به طوریکه کابینت های سفارشی مطابق با نوع طراحی داخلی آشپزخانه و اندازه و ابعاد در نظر گرفته شده برای آن و همچنین سلیقه مشتری از نظر طرح و رنگ تولید میشود.

در مقابل، کابینت های آماده یا پیش ساخته در کارخانجات و کارگاه های بزرگ تولید کابینت به صورت سری و انبوه تولید میشوند. با توجه به تولید انبوه و سری کابینت های پیش ساخته، از نظر قیمت  کابینت ارزان تر از نوع سفارشی بوده و چون از قبل آماده هستند، در کمترین مدت زمان نصب میشوند.

انواع کابینت پیش ساخته

صنعت تولید و طراحی کابینت بسیار گسترده بوده و مدل ها و طرح های مختلفی همه ساله معرفی و به بازار عرضه میشوند. به طوریکه می‌توان متناسب با هر نوع سبک دکوراسیون داخلی منزل گزینه های متعددی از قبیل کابینت کلاسیک، نئو کلاسیک، مدرن، ام دی اف و انزو را انتخاب نمود. علیرغم تنوع زیاد در کابینت های سفارشی، کابینت هایی که به صورت انبوه تولید میشوند تنها در دو گروه کلی کابینت مدرن و کابینت کلاسیک دسته بندی میشوند. کابینت های گلاس و ام دی اف ساده در گروه کابینت های مدرن و ممبران در گروه کابینت های کلاسیک قرار دارند. ویژگی های اصلی این سه مدل کابینت پیش ساخته عبارتند از:

کابینت آماده ام دی اف

کابینت ام دی اف یک تعریف و دسته بندی کلی برای کابینت های امروزی می باشد، چون برخلاف گذشته در دنیای امروز اغلب کابینت ها دارای بدنه ام دی اف می باشند و تنها تفاوت آنها در نوع درب و روکشی می باشد که برای افزایش مقاومت و زیبایی آنها به کار رفته است. کابینت های ام دی اف به دلیل ارزان بودن قیمت در بسیاری از مواقع با طرح های ساده به صورت انبوه توسط کارخانجات و تولیدی های بزرگ کابینت طراحی و با قیمت ارزان به فروش می رسند.

قیمت کابینت پیش ساخته

کابینت پیش ساخته در قیمت های متفاوتی در بازار موجود است. همانطور که می دانید قیمت کابینت پیش ساخته از کابینت سفارشی کمتر است؛ اما دلیل ارزانی کابینت پیش ساخته چیست؟ کابینت پیش ساخته از متریال های معمولی و ارزان ساخته می شود و در بسیاری از موارد کیفیت مطلوبی ندارد. از طرفی ممکن است طرح مورد نظر خود را از میان کابینت های پیش ساخته یا آماده پیدا نکنید و ناچار به خرید کابینتی که مورد علاقه تان نیست شوید. پس در نظر داشته باشید که با کمی هزینه بیشتر نسبت به قیمت کابینت پیش ساخته، می توانید کابینت سفارشی خود را داشته باشید.

معایب کابینت آماده پیش ساخته

همان طور که اشاره شد، کابینت ممبران، های گلاس و ام دی اف که از بهترین و پرطرفدارترین انواع کابینت آشپزخانه به شمار می روند را می توان به صورت آماده نیز خریداری نمود. حال سوال این است که چه تفاوتی بین نوع سفارشی و پیش ساخته این کابینت ها وجود دارد و چرا اغلب کارشناسان دکوراسیون داخلی خرید کابینت سفارشی را توصیه می کنند؟

 

نکات مهم انتخاب آرایشگاه زنانه

 

انتخاب یک سالن زیبایی مناسب برای همه افراد بسیار مهم است. برای انتخاب یک سالن زیبایی خوب و مناسب، باید به معیارهایی مانند تجربه و تخصص کارکنان، کیفیت مواد و تجهیزات استفاده شده، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قیمت مناسب و محیطی مناسب برای ارائه خدمات توجه کرد. همچنین، نظرات و تجربیات دیگران نیز می‌تواند به شما در انتخاب یک سالن زیبایی مناسب کمک کند. در نهایت، انتخاب یک سالن زیبایی مناسب برای آموزش میکاپ عروس  به دلیل اهمیت آراستگی و مرتب بودن، بسیار حائز اهمیت است و باید با دقت و آگاهی انجام شود.

 

در این مقاله ما سعی می‌کنیم به طور کامل شما را با معیارهای انتخاب سالن زیبایی مناسب آشنا کنیم:

 

نکات مهم انتخاب آرایشگاه زنانه + راهنمای انتخاب سالن از نظر اقتصادی

نکات مهم انتخاب آرایشگاه زنانه + راهنمای انتخاب سالن از نظر اقتصادی

انتخاب یک سالن زیبایی مناسب برای همه افراد بسیار مهم است. برای انتخاب یک سالن زیبایی خوب و مناسب، باید به معیارهایی مانند تجربه و تخصص کارکنان، کیفیت مواد و تجهیزات استفاده شده، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قیمت مناسب و محیطی مناسب برای ارائه خدمات توجه کرد.

انتخاب یک سالن زیبایی مناسب برای همه افراد بسیار مهم است. برای انتخاب یک سالن زیبایی خوب و مناسب، باید به معیارهایی مانند تجربه و تخصص کارکنان، کیفیت مواد و تجهیزات استفاده شده، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قیمت مناسب و محیطی مناسب برای ارائه خدمات توجه کرد. همچنین، نظرات و تجربیات دیگران نیز می‌تواند به شما در انتخاب یک سالن زیبایی مناسب کمک کند. در نهایت، انتخاب یک سالن زیبایی مناسب برای همه افراد، به دلیل اهمیت آراستگی و مرتب بودن، بسیار حائز اهمیت است و باید با دقت و آگاهی انجام شود.
 

در این مقاله ما سعی می‌کنیم به طور کامل شما را با معیارهای انتخاب سالن زیبایی مناسب آشنا کنیم:

چطور یک سالن زیبایی مناسب برای خودم انتخاب کنم؟

برخی از امورات روزمره همانند آرایش و آراستگی جزء نیازهای ضروری به شمار می‌آیند. اما ما انسان‌ها همیشه به دنبال مطلوبیت و کیفیت می‌باشیم و نمی‌خواهیم با وجود احساس نیاز، اولین موردی که  برخورد می‌کنیم را بپذیرم. بلکه نکاتی اساسی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه داشته باشیم. در همین راستا، سالن زیبایی و آرایشی عالی نیز ویژگی‌های خاصی دارد که به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

اهمیت رعایت بهداشت در سالن زیبایی

بدون شک تمیزی و بهداشت در سالن زیبایی بسیار مهم است و این موضوع برای مشتریان بسیار حائز اهمیت است. در واقع، تمیزی و بهداشت در سالن زیبایی نشان دهنده این است که مدیریت سالن به موضوع بهداشت و سلامتی مشتریان خود اهمیت می‌دهد. بنابراین، برای داشتن یک سالن زیبایی عالی، باید به تمیزی و بهداشت دقت کافی را داشته باشید.

علاوه بر تمیزی، محیط باز و تهویه هوای مناسب نیز بسیار مهم هستند. یک سالن زیبایی با محیط باز و تهویه هوای مناسب، به مشتریان احساس راحتی و آرامش می‌دهد و این موضوع می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و در نتیجه افزایش تعداد مشتریان منجر شود.

استفاده از محصولات آرایشی با کیفیت و مرغوب

استفاده از محصولات آرایشی با کیفیت و مرغوب، یکی از نکات مهم در سالن زیبایی و آرایشی است. مشتریان سالن زیبایی و آرایشی، به دنبال کیفیت و مرغوبیت محصولات آرایشی هستند و این موضوع می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و در نتیجه افزایش تعداد مشتریان منجر شود.

لازم به ذکر است که کیفیت کار و مرغوب بودن لوازم و محصولات آرایشی، نشانگر حرفه‌ای بودن آرایشگر است. بنابراین، برای داشتن یک سالن زیبایی و آرایشی حرفه‌ای، باید به کیفیت و مرغوبیت محصولات آرایشی دقت کافی را داشته باشید.

 

همچنین، باید به یاد داشت که قیمت محصولات آرایشی و بهداشتی، نباید جایگزین کیفیت و مرغوبیت آن‌ها شود. برای داشتن یک سالن زیبایی و آرایشی با کیفیت، باید به انتخاب محصولات با کیفیت و مرغوب توجه کافی را داشته باشید و در عین حال، قیمت مناسبی را برای مشتریان خود ارائه دهید

مدیریت آشپزخانه در هتلداری

 آشپزخانه یکی از اصلی ترین بخش ها در هتل است و سرآشپز، یکی از اعضای اصلی و مهم این بخش محسوب می‌شود و دلیل اینکه تا حد زیادی به شخصیت این عضو اهمیت قائل می‌شویم کاملاً روشن است. وجود غذای خوب و مطبوع و در عین حال مناسب در هتل، موجب جلب رضایت مسافران می‌شود و تهیه غذاهای مورد پسند به مهارت و دقت و وظیفه‌شناسی سر آشپز بستگی کامل دارد. در انتخاب سرآشپز باید نهایت دقت را به کار برد و شخصی را به این سمت انتخاب کرد که دارای مشخصات و خصوصیات زیر باشد: شما می‌توانید برای آموزش بیشتر، به صفحه ما، آموزش هتلداری در تهران مراجعه کنید
ـ درکار خود ماهر و مجرب باشد و از حس چشائی و بویائی قوی برخوردار باشد.
ـ علاوه بر مهارت در شغل خود، از یک دیسیپلین مخصوص برخوردار باشد.
ـ مدیر و راهنمای خوبی برای کارکنان آشپزخانه باشد.
ـ توانائی آموزش کارکنان آشپزخانه را دارا باشد.
ـ قدرت رهبری و مدیریت کارکنان آشپزخانه در او باشد.
ـ نیروی ابتکار فراوان در طباخی و کارهای آشپزخانه و تزیین غذا در او وجود داشته باشد.
ـ به طور کامل بتواند کارها و کارکنان آشپزخانه را به بهترین وجهی اداره نماید.
ـ بکوشد تا نتیجه کار آشپزخانه به حد رضایت بخشی برسد.
ـ در تمام کارهای آشپزخانه از جزئی و کلی، اطلاعات کافی داشته باشد و در صورت لزوم، از راهنمائی سایر کارکنان آشپزخانه و تعلیم آنها مضایقه نکند و در حل مشکلات آنان کمک و مساعدت نماید.
آشپزخانه در همه جا، به‌خصوص در هتل، و رستوران محل حساسی است که با سلامت جمعی از مردم ارتباط کامل دارد و اندکی بی‌مبالاتی و مسامحه‌کاری ممکن است جان عده‌ای را با خطر مواجه سازد، یا حوادث بی‌شمار دیگری را پیش آورد و می‌توان گفت که حیثیت و منزلت هتل همیشه در گرو آشپزخانه آن است. از این رو باید به این قسمت از هتل، به ویژه از لحاظ بهداشت و نظافت توجه دقیق و جدی مبذول داشت تا جای هیچ‌گونه نگرانی در بین نباشد. نکاتی را که رعایت آن از طرف کارکنان آشپزخانه کاملاً لازم و ضروری است یادآوری می‌نماییم تا مورد توجه قرار گیرد و به موقع اجرا شود:
ـ غذا را باید به نحوی دلپسند به وسیله سبزیجات و یا مواد دیگر تزئین کرد، زیرا خوش‌نما بودن و زیبائی غذا، علاوه بر تحریک اشتها، آن را مطبوع‌تر هم می‌کند.
ـ میوه و سبزیجات، همچنین گوشت مصرفی هتل را باید قبل از مصرف به خوبی شستشو دهند.
ـ چرخ گوشت را باید پس از هر بار استفاده به خوبی تمیز کرد و شستشو داد.
ـ کارکنان آشپزخانه باید هر روز استحمام کنند.
ـ کارکنان آشپزخانه باید هنگام کار، ملبس به لباس‌های مخصوص خود باشند.
ـ رعایت حفظ سکوت را در محیط کار کاملاً بنمایند.
ـ نکته قابل تذکر اینکه آشپز باید در بریدن گوشت تخصص داشته باشد.
ـ کلیه کاشی‌های دیوار آشپزخانه، همه روزه باید تمیز و شستشو گردد.
ـ کف آشپزخانه هر روز باید پس از اتمام کار شستشو و تمیز شود.
ـ کلیه ظروف پس از شستشو باید در جای خود قرار داده شود.
ـ موقع تعطیل آشپزخانه نباید به هیچ عنوان ظروف نشسته در آنجا باقی بماند.
ـ دقت نمایند که هنگام شستشو، ظروف چینی نشکند و لب پریده نشود.
ـ لیوان و ظروف چای را برای شستن با ظروف غذا خوری مخلوط ننمایند.
ـ موقع تعطیلی آشپزخانه حتماً شیرهای گاز را ببندند.
ـ غذاهای باقی مانده را در یخچال‌ها قرار دهند.

عدم روش پاکسازی و نظافت مناسب همواره می تواند باعث ایجاد هزینه بالا برای متصدیان و مدیران این دسته مؤسسات ، مکانها ، هتل ها ، بیمارستان ها ؛ … شود . بیش تر این نواقص بهداشتی برای مدیران واضح نیست ولی به مرور زمان باعث پراکندگی مشتریان ، ایجاد روحیه ضعیف کارکنان بخصوص پرسنل بخش سرویس دهی ، پایین آمدن کیفیت غذا می گردد . وضوح بیش تر این مسئله با ارائه شکایات مستقیم به مدیریت یا بواسطه مداخله مسئولین بهداشت محلی ، مشخص می شود .
عدم اعمال پاکسازی و نظافت مناسب می تواند باعث عدم استقبال مشتریان ، ماندگاری کمتر مواد غذایی ، سود کمتر و در نهایت عدم موفقیت و شکست مالی گردد .
همیشه باید در نظر داشت که پاکسازی و نظافت خوب خرجی ندارد .
در گام اول شرایط خارجی مکان در ایجاد ذهنیت خوب اهمیت بسزائی دارد ، اگر فضای بیرون نا مرتب ، بی نظم باشد ( عواملی نظیر جمع شدن آب ، مواد زباله ، مواد بی مصرف ، خراب بودن سیستم دفع فاضلاب ) اثر خوشایندی در ذهنیت مشتریان در پی نخواهد داشت .
جمع آوری آبهای سطحی جمع شده و مصرف آنها در آبیاری فضای سبز بهترین راه بهینه سازی مصرف آبهای سطحی می باشد .
از طرفی همیشه شبکه سیفون و فاضلاب ها از جهت بازگشت نداشتن به فضای بهداشتی و مکان مورد نظر باید کنترل شود .
پیوسته مشاهده می شود که مقدار کمی از غذای باقیمانده در ته سطل های زباله و جعبه های مخصوص آشغال باقی مانده که این خود مکان مناسبی جهت تغذیه و رشد میلیون هامیکرو ارگانیسم ، آفات ، حشرات شده است .
در این وضعیت با استفاده از یک کاردک مناسب می توان تکه های چسبیده مواد را به سطل های زباله را جدا کرده و با شستن آن باعث متلاشی شدن چرخه حیات و محدود کردن تعداد حشرات شد.
ذکر این نکته الزامی است که طی تحقیقات انجام شده یک مگس به تنهایی قادر به حمل ۵/۶ میلیون باکتری است که تعداد زیادی از آنها می تواند بیماری زا باشد .
باکتری ها همچون دیگر فرمت های حیات برای حیات با بحران مقابله می کنند ، آنها باید قذا و حرارت ایده آل برای رشد داشته باشند .
باکتری ها راهی برای انتقال از محیطی به محیط دیگر یا از انسان به انسانی دیگر را نداشته و لذا باید توسط ناقلین به محیط یا فرد دیگر انتقال داده شوند .
حال با قطع کردن راه انتقال ه راحتی تکثیر و گسترش آن ها تحت کنترل در می آید .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد